MINÄ JA YHTYEENI

Sakari Juntura

laulu, kitara

Aloitin musiikin opiskelemalla sellonsoittoa Länsi-Helsingin musiikkiopistossa. Teini-iässä kitara vei mennessään, ja laulu tuli vahvasti mukaan parikymppisenä opiskelijana. Olen tehnyt lauluja vuodesta 2008. Kirjoitin ensimmäisen laulun soolouralleni Kuopiossa Valkeisenlammen rannalla keväällä 2013.  Lähtökohtani laulunkirjoittajana on tehdä sellaista musiikkia, jota haluaisin itse kuunnella. Haluan saada vakaviinkin lauluihin valoa tunnelin päähän. Näinhän on elämässäkin, mikään tilanne ei ole niin synkkä, ettei olisi vielä toivoa. Uskon intuitioon kirjoittaessani; jos laulun ydin on tarpeeksi vahva, se puhuttelee tekijäänsä usein jo tekovaiheessa. 

Panu Leislahti

rummut, perkussiot, taustalaulu

Panu löytyi orkesterin riveihin alkuvuodesta 2016. Panun tonttiin kuuluu rumpujen lisäksi laaja kattaus perkussiosoittimia, sekä taustalaulu. Panu on hyväntuulinen soittokaveri, joka pelastaa mahdolliset kiusalliset hiljaisuudet keikoilla yllättävillä spiikeillä juuri silloin, kun en itse oikein keksi mitään järkevää. Panulla on myös mukava valikoima virveleitä, joista saa kaivettua minulle niin rakkaan ysärihifisoundin, joka ei kuitenkaan ikinä päädy levylle, koska se on kuulema mauton.

Juha Pöysä

kitara, viulu, taustalaulu

Juha on järvenpääläinen multi-instrumentalisti, joka liittyi orkesteriini huhtikuussa 2019. Tämä on itseasiassa aika mojova tarina, joka on tosin aika pitkä. Jos haluat kuulla sen, voit tulla nykäisemään hihasta vaikkapa meidän keikoilla. Juhan toimenkuvaan yhtyeessäni kuuluu kielisoitinten ja taustalaulun lisäksi kappaleiden työstämistä, sovittamista ja tuotantoa. Juhalla on myös osaamista livetilanteiden teknisiin ratkaisuihin. 

Robert Sippo

basso

Soitin Robertin kanssa ekan keikkani häissä vuonna 2009. Soitimme samassa bilebändissä useita vuosia tehden hääkeikkoja samalla kun hain sopivaa suuntaa omille lauluilleni. Lopulta olin saanut kymmenkunta laulua kasaan ja kysyin Robertia mukaan sooloprojektiini alkuvuodesta 2016. Robert vastasi itselleen ominaiseen tyliin, että “se ei ole täysin poissuljettu ajatus”. Siitä lähtien Robert on ollut erottamaton osa yhtyettäni ja sen livesointia.